Gastenboek B&B Aldavinur Veluwe

Gastenboek

We waarderen het, als je je eigen ervaringen met ons guesthouse in het Gastenboek wilt delen.

 1. Wij verbleven twee nachten in het guesthouse. We werden zeer hartelijk ontvangen. Het guesthouse is ruim van opzet met een…

 2. Een echte aanrader! We werden om te beginnen super warm ontvangen. Onmiddellijk voelden mijn pony en ik ons ’thuis’. Ze…

2 gedachten over “Gastenboek”

 1. Joyce, uit België

  Een echte aanrader! We werden om te beginnen super warm ontvangen. Onmiddellijk voelden mijn pony en ik ons ’thuis’. Ze zorgden voor mijn pony zoals ik zelf thuis doe, hij kwam niets te kort! Ook ik kwam niets te kort! Super vriendelijke mensen, altijd bereid om je vragen te beantwoorden, te helpen indien nodig, ik kan geen woord slecht zeggen. Ook het vakantiehuisje is super netjes, proper en nieuw! Wauw wat was het fijn om hier te verblijven. Wakker worden met zicht op je paard, eten met zicht op je paard, heerlijk gewoon. Ze zitten aan de rand van het bos dus je zit gelijk op de ruiterpaden en het is er prachtig om te rijden! Enorm veel mogelijkheden en dankzij de kaart met knooppunten die je krijgt, kan je verschillende routes uitstippelen. Dank je wel Alje en Christine om onze vakantie zo mooi/ goed te maken! Wij komen zeker nog eens terug!

 2. Ali Roos en Daniël

  Wij verbleven twee nachten in het guesthouse. We werden zeer hartelijk ontvangen. Het guesthouse is ruim van opzet met een open keuken , eettafel en zitgedeelte met tv. Zeer ruime slaapkamer met uitstekende verlichting, fijn om nog een boek in bed te kunnen lezen. Prachtige ruime badkamer met douche. Alles fonkelnieuw!
  Wij hadden geen paard bij ons maar wel twee stalen rossen waarmee we twee heel mooie fietstochten maakten. We wisten niet dat het vlakbij gelegen landschap zo mooi en afwisselend was! Bossen, heidevelden, een van de grootste zandverstuivingen van Nederland en natuurlijk het prachtige Veluwemeer met het authentieke Harderwijk.
  Wij hebben deze twee dagen enorm genoten van de gastvrijheid van Christine en Alje. Ook nog dank voor het lekkere ontbijt dat werd geserveerd! Een aanrader om naar terug te gaan.
  Ali en Daniël

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven